fettuş salatası

Konusu 'Salatalar' forumundadır ve eysha tarafından 28 Aralık 2009 başlatılmıştır.

    28 Aralık 2009
    Konu Sahibi : eysha
  1. eysha

    eysha hadi bismillah Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2009
    Mesajlar:
    228
    Beğenildi:
    173
    Ödül Puanları:
    123
    püf noktası; kızarmış lavaşın en son eklenmesi



    salata için kullanılabilecek bütün yeşillikler domates,lavaş ekmeği, yağ, sirke, tuz, limon,

    [FETTUŞ SALATASI]
    bildiğiniz ne kadar yeşillik varsa doğrayın domatesi çok az doğrayın lavaş ekmeğini küpşeker büyüklüğünde doğrayıp yağda kızartın yada fırında pembeleşinceye kadar bırakın salatanın yağını limonunu tuzunu ve çok az sirkesini ekleyin servis edileceği zaman lavaşları ekleyin ki yumuşamasın
    afiyet olsun.......