Firdöndü

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve çilekli reçel tarafından 4 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : çilekli reçel
  1. çilekli reçel

    çilekli reçel Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    150
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    un , tuz, şeker, yumuşatılmış tereyağı, yumurtalar karıştırıyoruz. Yoğururken birazcık su ilave ediyoruz.Sert bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam ediyoruz.Hamuru 1-2 milimetre kalınlığında açıyoruz.Hamur kesme tırtılıyla biçok küçük parça kesiyoruz.Bu küçük parçaları birbirine paralel çiziklerle süsülüyoruz.Bu küçük parçaları kızartıyoruz.Kevgirle süzüp alıyoruz.Servis vakti gelince pudra şekeriyle süslüyoruz.
     
  2. 4 Eylül 2008
    Konu Sahibi : çilekli reçel
  3. MutlulukRecetem

    MutlulukRecetem EvlendmEkonomiyeCanVerdim Pro Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    4.447
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    canim nasil cekti ya.. allahtan resmi yok yoksa ben coktan mutfaga gitmis olurdum :)) gelsin kaloriler anammmmmmmmmmmmmmmmm