Fırın kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.595
    Beğenildi:
    5.125
    Ödül Puanları:
    438
    Yapılışı :Eti kemikli olarak birer kisilik parcalara bolun. Firin tepsisinin icine yerlestirin. Margarini, 6 parcaya bolunmus soğani, kup seklinde dogranmis domatesi ve tuzu ilave edin.Tepsinin uzerini aluminyum folyo ile kapattiktan sonra, 220 derece isitilmis firinda et yumusayana kadar pisirin.Firin kebabini yaninda patlıcan gommesi ile birlikte servis yapin
     
  2. 17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. miralife

    miralife Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    3.682
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    108
    ben yapıyorum valla çokta lezzetli oluyor ellerimize sağlık bayanlar.......afiyetler olsun ....