Fırında Alabalık

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 31 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    31 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.616
    Beğenildi:
    5.145
    Ödül Puanları:
    438
    balıkları yıkayıp iyice süzdürün, soğanı biber sarımsak ve domatesle sıvıyağ da soteleyin. tepsiye(BORCAMA) sebzenin yarısını serip üzerine balıkları dökün. Kalan sebzeleride balığın üzerine gezdirin 1 limon dilimleyip aralara yerleştirin. Çıkarmaya yakın kaşar serpin kaşar eriyip kızarınca servis için hazırlayın. Biz taze kıyılmış maydanozda ilave ediyoruz.