Fırında Balık

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve deniz_gunes tarafından 9 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    9 Haziran 2008
    Konu Sahibi : deniz_gunes
  1. deniz_gunes

    deniz_gunes Hayat devam ediyor... Pro Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    10.204
    Beğenildi:
    27
    Ödül Puanları:
    198
    Arkadaşlar ızgara ile uğraşmak istemeyen ama ızgara tadında balık yemek isteyen varsa, mutlaka bu şekilde pişirsin derim.
    Çok kolay ..



    3 adet lüfer..
    2-3 yemek kaşığı sıvı yağ.

    Balıkları üzerlerinden çizip bir de tuzlayıp hafif yağlanmış tepsiye diziyorum ve atıyorum fırına bu kadar.... 200 derecede 30 dakika yetiyor..AFİYET OLSUN
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 9 Haziran 2008
  2. 7 Eylül 2008
    Konu Sahibi : deniz_gunes
  3. SuLtan42

    SuLtan42 Uykucuuu Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.503
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    cok gözel görünüyor
    cok severim balik =)
     
  4. 9 Eylül 2008
    Konu Sahibi : deniz_gunes
  5. ilayda26

    ilayda26 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2007
    Mesajlar:
    927
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Su baliklari kafalariyla hayatta pisirmem. Sanki bana bakiyorlar melûl melûl.kaydirigubbakcemile3
    Tabaktaki gôrüntüsünüde sevmem. Zevk meselesi gerçi
    Günesçim ellerine saglik yinedeyerimseniben
     
  6. 9 Eylül 2008
    Konu Sahibi : deniz_gunes
  7. deniz_gunes

    deniz_gunes Hayat devam ediyor... Pro Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    10.204
    Beğenildi:
    27
    Ödül Puanları:
    198
    Minik balıkları ben de kafasız-tatlicadiarzu- pişiriyorum tava falan olunca..

    Ama büyük balıklar kafasız olmuyor be tatlım..Ben bayılırım balığa..

    Beğendiğine sevindim şekerim.:eek:
     
  8. 23 Eylül 2008
    Konu Sahibi : deniz_gunes
  9. cucu-pete

    cucu-pete Sana Emanetiz Rabbim... Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    8.482
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    146
    canim annemde firinda yapardi ama jelatin kagidi sererdi tepsiye,böyle senin dedigin gibi yapinca yapisio muu??
    benimde yarin misafirlerim varda nasil yapsam diye düsünüyorum
     
  10. 16 Aralık 2008
    Konu Sahibi : deniz_gunes
  11. topraksuu

    topraksuu yavrularım herşeyim Üye

    Katılım:
    24 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.886
    Beğenildi:
    140
    Ödül Puanları:
    153
    cucu-pete ciğim tepsiye yağlı kağıt serebilirsin ben öyle yapıyorum ozaman balığı yağlamayada gerek kalmıyor tepsiyi temizlemek daha kolay oluyor