Fırında karnıbahar

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve alize_13 tarafından 21 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    21 Şubat 2009
    Konu Sahibi : alize_13
  1. alize_13

    alize_13 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2008
    Mesajlar:
    634
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    yağda kızartmaktan daha hafifdir



    *1 karnıbahar
    *2 yumurta
    *2 yemek kaşığı galete unu
    *yarım su bardağı sıvıyağ
    *göz kararı süt
    *tuz
    *karabiber

    1.karnıbaharlar küçük küçük doğranır
    2.suda haşlanıp süzülür
    3. daha sonra diğer malzemeleri katıp tepsiye dizilir
    4.üzerleri kızarana kadar pişirilir
    5.yoğurtlu sosla servis yapılır