Fırında Kaşarlı Kabak

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve joey tarafından 7 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

    7 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : joey
  1. joey

    joey just breathe Üye

    Katılım:
    30 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.560
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    - kabaklar soyulup diklemesine ikiye bölünür ve haşlanır.
    - bu sırada bir tencerede kıyma, salça, dereotu, baharatlar ve isteğe bağlı soğan kavrulur.
    - haşlanan kabakların içleri çıkartılarak gondol haline getirilir ve borcama dizilir.
    - içlerine kavrulan kıyma doldurulur.
    - rendelenen kaşar peyniri her birinin üzerini kaplayacak şekilde serpilir.
    - kaşar peyniri kızarana kadar fırında tutulur...

    afiyet olsun...