Fırında pırasa

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 8 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    8 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    sogan pembeleşene kadar kavurun sonra kıymayı ılave edın suyunu cekene dek pişirin daha sonra pırasayı ılave edıp pişirin
    pişme süresı tamamandıktan sonra bı borcam kaba aktarın üzerine daha onceden hazırladıgınız yumurta ve süt karısımını ekleyın uzerıne kaşar serpın ve 180 derecelık fırında uzerı kızarana dek pişirin
     
  2. 16 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. keri34

    keri34 derinin annesi Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    acaba tadı guzelmıdır.yıllardır pırasayı zeytınyaglı olarak yapıyoruz hep pırasalı yenı tarıfler arıyorum ama tadı nasıl olur endısesınden bulduklarımıda yapmıyorum