Fırında şehriyeli Kuzu Kol-Resimli

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve DERYARXIXM tarafından 5 Mart 2009 başlatılmıştır.

    5 Mart 2009
    Konu Sahibi : DERYARXIXM
  1. DERYARXIXM

    DERYARXIXM Aktif Üye Üye

    Katılım:
    16 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    256
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    [​IMG]

    1 adet kuzu kolu tencerede pişirin.
    Tencereye sıvıyağı alın.
    Üzerine 1 paket şehriyeyi ilave edin.
    Üzerine yemeklik kesilmiş soğanı ekelyin ve
    birlikte kavurun.

    1 kuzu kol
    1 paket şehriye
    1 soğan
    1 çorba k. salça
    2 biber
    1 domates
    sıvıyağ
    tuz, etsuyu

    HAZIRLANIŞI:

    Pilavı fırın kabına alın.Üzerine 1 adet kuzu kolu
    yerleştirin.
    Pilavın yan kısımlarına küp kesilmiş soğanı ve
    domatesi ekleyin.
    Üzerine etsuyu ev sıcak su ekleyin.
    Fırın kabını önceden ısıtılmış 180 dercelik fırına verin
     
    Son düzenleme: 5 Mart 2009