Firinlanmiş Erişteli Pilav

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve Elif tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.662
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Domatesleri ince ince doğradıktan sonra bir tencerenin içinde kızdırmış olduğunuz yağın içinde hafif kavurun.4 bardak et suyu da ilave edin ve kaynatın.Karışım kaynadıktan sonra erişteleri üzerine ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın.Eriştelerin hafif ateşte suyunu çekmesini bekleyin ve daha sonra da sıcak olarak servis yapın.Afiyet olsun