Füme Balik Çorbasi

Konusu 'Deniz Ürünleri' forumundadır ve Elif tarafından 3 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    3 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.613
    Beğenildi:
    5.138
    Ödül Puanları:
    438
    Soganlari ince ince kiyin. Patatesleri küp dograyin.Soganlarla birlikte 4 su bardagi suda diri kivamda haslayin. Kiyilmis maydanoz ve tuz ilave edin. Kaynamaya baslayinca yikanmis pirinci ekleyin. 10-15 dakika pisirin.
    Alabaligi 1 çay bardagi su ile 5 dakika pisirin. Atesten alip derisini soyun ve ince seritler halinde dograyin. Çorbaya ilave edin. Sirke ve gerekirse 1-2 kepçe sicak su ekieyin. Pirinç yumusayana dek pisirin. Maydanozla süsleyip servis yapin