Garnitürlü Et Sote

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 30 Nisan 2010 başlatılmıştır.

    30 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    devletsah.com'dan alıntıdır...



    3 dilim biftek
    2 su bardağı garnitür
    1 su bardağı dilimlenmiş mantar
    8-10 adet arpacık soğan
    1 yemek kaşığı domates salçası
    sıvı yağ
    tuz
    su

    Biftekler şeritler halinde dilimlenir.
    Dilimlenen biftekler ve soğanlar sıvı yağda yüksek ateşte kavrulur.
    Salça ilave edilip karıştırılır.
    Mantar ve garnitür karışımı eklenir.
    Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edilir.
    10-15 dakika pişirilip servis edilir.
     
  2. 30 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 30 Nisan 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. Pink7

    Pink7 ヅ 웃♥♥♥유 &#1 Üye

    Katılım:
    13 Mart 2010
    Mesajlar:
    2.075
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Elinize saglık
     
  6. 1 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Teşekkür ederim canım...