Garnitürlü Pilav

Konusu 'Pilavlar' forumundadır ve Elif tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.624
    Beğenildi:
    5.154
    Ödül Puanları:
    438
    Soğanı ve pirinci yağda kavurun. İçine konserve garnitür koyup karıştırın veya patatesi,havucu küçük küçük doğrayıp sote edin. Ardından bezelyeyi de içine koyun. En son olarak da kıyılmış maydanozu pilava koyup karıştırın. Brüksel lahanayı bir kap içinde tuz, sarımsak ve zeytinyağı kullanarak sote edin. Brüksel lahanasını dalyan köftenin (bkz. dalyan köfte) ve garnitürlü pilavın yanında servis yapın.