Gaspacho-buzlu çorba(ispanya)

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 18 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    18 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    Tost ekmekleri hariç bütün malzemeleri mutfak robotunda öğütün
    Hazırladığınız karışımı derin bir kabın içerisine alın ve buzları ilave edin
    Buzdolabında 2 saat bekletin
    Servis yapmadan önce küp şeklinde doğradığınız ekmekleri yağda kızartın
    Sıcak olarak çorbanın içerisine koyun, servis yapın
    Müthiş bir lezzet kesinlikle tavsiye ederim.