Gazoz Kapağı Tatlısı

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Hamur malzemelerini bir kaba alın.Börek hamuru yoğurur gibi yoğurun ve incecik açın.
    Su bardağının ağzı ile keserek yuvarlak hamurlar elde edin.
    Sonra hamurları birbirlerinin üzerine koyarak ikişerli hamurlar yapın.
    Bir gazoz kapağı ile üstteki hamurun ortasını çıkarın ve o boşluğa fındıkları doldurun.
    Bütün tatlıları bu şekilde hazırlayın.Fırında orta ısıda pembeleşinceye kadar pişirin.
    Diğer tarafta şerbeti için su ve şekeri ocakta kaynatın.
    Fırından çıkardığınız tatlı ılınmaya başlayınca sıcak olarak şerbeti üzerine dökün.
    Şerbetini hemen tatlıları servis yapın.
     
  2. 12 Haziran 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. Canxixxsxxixxgxxix

    Canxixxsxxixxgxxix Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Mart 2008
    Mesajlar:
    13
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    nevbaharcım ben de bu tatlıyı birinde yedim ama ismini bilmiyorlardı
    tarifde almadım işte bu o tarif çok lezzetli ve hafif oluyor şık görünüyor süper tatlı teşekkürler
     
  4. 12 Haziran 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  5. atxixka81

    atxixka81 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    2.670
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    kolay vede güzel bir tatlıya benziyor ellerine sağlık
     
  6. 13 Haziran 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  7. kedicik81

    kedicik81 işte yanlızlık ben buyum Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.695
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    guzele benzıyor denemek lazım
     
  8. 14 Haziran 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  9. zeyno07

    zeyno07 Guest

    ben bu tatlıyı başka türlüde yapıyorum bülbül yuvası değil mi yanlış hatırlamıyorsm tşkler.