gebeliğin 5.haftasındayım. karaciğer enzimlerim yüksek çıktı, ne yapmalıyım

Konusu 'Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar' forumundadır ve parpalim tarafından 14 Ocak 2010 başlatılmıştır.

    14 Ocak 2010
    Konu Sahibi : parpalim
  1. parpalim

    parpalim Aktif Üye Üye

    Katılım:
    22 Mart 2008
    Mesajlar:
    49
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    alt: 106.4 ( N10-31)
    ast:79.9 (N10-32)
    doktorum, gebelik öncesinde kullandığın ilaçlardan olabilir dedi ama herhangi bir çözüm sunmadı.
    var mı içinizde gebeliğinde böyle bir sorun yaşayan? neler yaptınız? kafam çok takıldı:1no2:
     
  2. 14 Ocak 2010
    Konu Sahibi : parpalim
  3. dtnescafe

    dtnescafe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    8 Haziran 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    355
    Ödül Puanları:
    113
    benimde ilk haftalar yükselmişti..bende çok kafama takmıştım ama sonra kendiliğinden düzeldi bişey yapmama gerek kalmadı..bi kaç hafta sonra kontrol ettir ...yükselme devam ederse doktorun seni yönlendirir zaten..çok geçmiş olsun..
     
  4. 21 Nisan 2014
    Konu Sahibi : parpalim
  5. tugces23

    tugces23 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    223
    Beğenildi:
    44
    Ödül Puanları:
    68
    merhabalar konuyu çok önce açmışsınız ama aynı durumu ben yaşıyorum şuanda 8 haftalık gebeyim aynı şekilde karaciğer enzim değerlerim aşırı yükseldi yükselmeye de devam ediyor siz nasıl bi yol izlemiştiniz sağlıkla bebeğinizi aldınız mı kucağınıza çok korkuyorum ben napacağımı bilemedim ne olur yardım edin
     
  6. 21 Nisan 2014
    Konu Sahibi : parpalim
  7. tugces23

    tugces23 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    223
    Beğenildi:
    44
    Ödül Puanları:
    68
    merhaba çok önce yazmışsınız ama aynı durumu ben yaşıyorum şuanda 8 haftalık gebeyim aynı şekilde karaciğer enzim değerlerim aşırı yükseldi yükselmeye de devam ediyor siz nasıl bi yol izlemiştiniz yükselmeyi neye bağlamışlardı bi de yükseklik ne kadar sürmüştü bebeğime bişey olacak diye korkuyorum :KK43:
     
  8. 21 Nisan 2014
    Konu Sahibi : parpalim
  9. dtnescafe

    dtnescafe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    8 Haziran 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    355
    Ödül Puanları:
    113
    hayırlı olsun bebişiniz..ben herhangi bir şey yapmamıştım kendiliğinden düştü enzimlerim..zaten doktorumda bir sebep bulamamıştı..birkaç hafta içinde düzelmişti değerler..korkmayın bir şey olmaz bebeğinize..sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..
     
  10. 21 Nisan 2014
    Konu Sahibi : parpalim
  11. tugces23

    tugces23 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    223
    Beğenildi:
    44
    Ödül Puanları:
    68
    aminn İnşallah Allah razı olsun dualarınız için.. işte benim değerlerim yükseliyor sürekli... beni korkutan o sizin de yükselme olmuşmuydu yoksa yükselmeden normale mi dönmüştü
     
  12. 21 Nisan 2014
    Konu Sahibi : parpalim
  13. dtnescafe

    dtnescafe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    8 Haziran 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    355
    Ödül Puanları:
    113
    yani tam hatırlayamıyorum beş yılı geçti ama değerler yüksek çıkmıştı ilk etapta giderek artmadı sanırım düşüşe geçti..birde ben progestan kullanmışım bir süre ondanda olabilir demişti doktorum..
     
  14. 21 Nisan 2014
    Konu Sahibi : parpalim
  15. tugces23

    tugces23 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    223
    Beğenildi:
    44
    Ödül Puanları:
    68
    anladım.. evet ilaçlardan oluyomuş ama ilaç da kullanmıyorum Allah hayırlısını versin İnşallah hayırlı bi sonuç alırım ben de