Gömlekli patates

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Patatesleri iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan kızgın yağda iyice kızartın.
    Daha sonra havlu kağıdın üzerine alıp bir kaşık yardımı ile zedelemeden içini boşaltın.
    İçerisine rendelenmiş kaşar, tuz ve karabiber koyup önceden ısıttığınız fırında peynirler eriyene kadar pişirin.
    Kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın