Greyfurt Reçeli

Konusu 'Reçeller - Marmelatlar' forumundadır ve flapy tarafından 3 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    3 Eylül 2008
    Konu Sahibi : flapy
  1. flapy

    flapy Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2008
    Mesajlar:
    251
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Meyvelerin kabuklarını soyduktan sonra küçük parçalar şeklinde doğrayın.Meyveleri ve şekeri bir tencereye alıp suyu salana kadar bekleyin. Kısık ateşte reçel kıvamına gelene kadar pişirin.Köpüklendiğinde tahta kaşıkla köpükleri temizleyin.
    Reçel kıvamına geldiğinde indirmenize yakın 5 dk önce limonları sıkın. Olan reçelinizi soğumaya bırakın.