Güveçte Mantarlı Kaşar

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve iremsu tarafından 2 Kasım 2009 başlatılmıştır.

    2 Kasım 2009
    Konu Sahibi : iremsu
  1. iremsu

    iremsu MaBel Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.836
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    Balık sofralarına birebir

    Mantarları küçük küçük doğrayıp haşlayın 5-6 dk
    Kararmaması için limon kullanabilirsiniz :KK66:

    Yarım kilo mantar
    200 gr kaşar
    Limon

    Haşlanmış mantarı iyice süzdükten sonra güvece alın
    Kaşarı iyice rendeleyip mantarın üzerine dökün
    Sonrada fırına verin 10 dk gibi bir sürede kızarıyor
    Çok lezzetti Şimdiden afiyet olsun :KK66:
     
  2. 2 Kasım 2009
    Konu Sahibi : iremsu
  3. iremsu

    iremsu MaBel Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.836
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Afiyet Olsun cokacimcoook
     
    Son düzenleme: 2 Kasım 2009
  4. 2 Kasım 2009
    Konu Sahibi : iremsu
  5. ISPANAK

    ISPANAK Aktif Üye Üye

    Katılım:
    16 Ekim 2007
    Mesajlar:
    256
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Ben bu dediğinin aynısını yapıyorum cnm fakat haşlamıyorum mantarları önceden fırına veriyorum sonradan kaşarı döküp üstüne pişince gene 5 dk fırına veriyorum harika oluyor
     
  6. 3 Kasım 2009
    Konu Sahibi : iremsu
  7. iremsu

    iremsu MaBel Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.836
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    Nedense resimler eklenmiyor yahu
    Sitede mi bir sorun var acaba??