Güveçte Sebzeli Piliç

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve KapRis tarafından 5 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    5 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : KapRis
  1. KapRis

    KapRis Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    676
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    HAZIRLANIŞI
    Tavuğu büyük parçalara ayırın. Biberi, soğanı ve diğer sebzeleri bir güveç kabına yerleştirip tavuk parçalarını da bu malzemenin üzerine ekleyin. Tuz ve karabiber de ilave edip orta sıcaklıktaki fırında ağzı kapalı olarak, 1 saat kadar pişirin.
    Sıcak servis yapın.
    AFIYET OLSUN!