Gz alt morluklar

Konusu 'Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları' forumundadır ve yesilpin tarafından 31 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    31 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : yesilpin
  1. yesilpin

    yesilpin Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    23
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    merhaba arkadaslar gözüm altınta morluklar ve kısıklar var ne yapalirim
    :eek:puyorumnanaktan
     
  2. 31 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : yesilpin
  3. yesilpin

    yesilpin Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    23
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    acil cevap



     
  4. 31 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : yesilpin
  5. yesilpin

    yesilpin Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    23
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    [Q


    lkjlkjşlkooıojUOTE=yesilpin;8237961]merhaba arkadaslar gözüm altınta morluklar ve kısıklar var ne yapalirim
    :eek:puyorumnanaktan[/QUOTE]
     
  6. 4 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : yesilpin
  7. dertlisezen

    dertlisezen Popüler Üye Üye

    Katılım:
    26 Ocak 2009
    Mesajlar:
    2.319
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    146
    aynı sey bende de var ama cozumu ne bılmıyorum mafoldumben
     
  8. 2 Eylül 2009
    Konu Sahibi : yesilpin
  9. nilay35

    nilay35 Her Hakkım Saklıdır® Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    77
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    76
    walla çözüm bulursanız banada acil lazım bi arkadaşım roc un retinox kremini kullanmış ii gelmiş ama benm cildm hassas olduğu için çok yanıyo die kullanamadım.
     
  10. 24 Ağustos 2015
    Konu Sahibi : yesilpin
  11. nilbahar29

    nilbahar29 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    15 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    63
    Beğenildi:
    10
    Ödül Puanları:
    18
    Gozalti isik dolgusu yaptirabilirsin morluklarina ve cokmelerine iyi gelir bende ayni sikintidan muzdariptim suan cok memnunum.dr nezih karacaya gidebilirsin eger gozalti uygunsa onerecektir yada baska bir tedaviyi uygun gorebilir tavsiye ederim