hakikisine taş çıkartan iskender ve döner

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve persiangirl tarafından 8 Aralık 2009 başlatılmıştır.

    8 Aralık 2009
    Konu Sahibi : persiangirl
  1. persiangirl

    persiangirl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2009
    Mesajlar:
    1.401
    Beğenildi:
    107
    Ödül Puanları:
    153
    çok orjinal:))))



    1 kilo bonfile veya biftek,3 adet kuru soğan,1 çk kara biber,2 tk tuz,pide ekmek,tereyağı,salça,yoğurt

    soganları bir kapta rendeleyelim tuz karabiberini ekleyelim ve etleri bu karışıma arkalı önlü iyice batırıp üst üste koyalım.artan karışımıda olusturdugumuz et yığınının her yerine iyice sürelim ve bu etleri buz dolabı posetine veya strece sıkıca sararak dondurcuda 6-7 saat donduralım.eti çıkardıktan sonra keskin bir bıçakla incecik yapraklar şeklinde keselim.et donduğu için çok kolay incecik kesilebilecek.tavada etlari az yağda pisirelim ve küp küp doğradığımız pidelerin üstüne koyalım.arzuya göre salçalı ve tereyağlısos döküp yoğurtla ikram edebilirsiniz
     
  2. 19 Aralık 2009
    Konu Sahibi : persiangirl
  3. Dayf

    Dayf Yeni Üye Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    150
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    ellerine sağlık çok güzel