Halley pasta

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve borulce tarafından 23 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

    23 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : borulce
  1. borulce

    borulce Aktif Üye Üye

    Katılım:
    25 Ocak 2009
    Mesajlar:
    25
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Çok pratik ...Umarım beğenirsiniz..Afiyet olsun

    Önce tüm halleyler küçük küçük küp küp kesilir sonra 2 paket krem şantiyi 2 bardak sütle güzelce bir karıştırıp kıvama getirilir.(Bolca karıştırılması tavsiye edilir)diğer bir yandanda çikolata sos hazırlanır ve soğumaya bırakılır.

    2 paket krem şanti
    2 su bardağı süt
    10 adet halley
    İsteğe göre ceviz,fındık veya damla çikolata
    1 adet çikolata sos
    1-2 paket rulo kat(süs için)

    Kesilen halleyler krem şantinin içine atılıp karıştırılır.İsteğe göre içine ceviz,fındık veya damla çikolata eklenir.bu karışım kuplara dökülür ve dolapta soğumaya bırakılr.İstenilen kıvama gelince üstüne soğumuş çikolata sos dökülür ve her kup'a 1 adet rulo kat dikilerek servis yapılır...
     
  2. 23 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : borulce
  3. ceyda_26

    ceyda_26 CİCİMMMM Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.991
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    bu tarif daha öncede verilmişti
    bende burdan alıp denemiştim
    çok güzel ve hafif bir tatlı oluyor
    seninde ellerine sağlık arkadaşım