Hanımlar bir bakın çok acil

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve seda tarafından 23 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : seda
  1. seda

    seda Popüler Üye Üye

    Katılım:
    15 Şubat 2008
    Mesajlar:
    672
    Beğenildi:
    210
    Ödül Puanları:
    113
    ben bu kırmızı biberi tavada közlüyorum ama kabuklarını hiç soyamıyorum kafamçokkarıştı hep kabuğu ile yemek zorunda kalıyoruz ne yapmam gerekiyo bana bir püf nokta söyleyin çok acil :uhm:
     
  2. 23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : seda
  3. KMKM

    KMKM Aktif Üye Üye

    Katılım:
    21 Şubat 2009
    Mesajlar:
    301
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    fırında közleyebilirsin piştiğini anlarsın zaten görünüşünden 30 ya da 45 dakika sürüyor sedacım... ben sık yapıyorum ve hep fırında kzlerim çok kolay oluyor...
     
  4. 23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : seda
  5. seda

    seda Popüler Üye Üye

    Katılım:
    15 Şubat 2008
    Mesajlar:
    672
    Beğenildi:
    210
    Ödül Puanları:
    113
    anladım canım çok sağol ben de tavada yarım saatten fazla közlüyordum ama yinede soyulmuyordu birde fırında deneyim o zaman inşallah bu sefer olur
     
  6. 23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : seda
  7. minikcadimm83

    minikcadimm83 MeLeĞiM BeNiMLe.. Üye

    Katılım:
    3 Kasım 2008
    Mesajlar:
    2.705
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    evet canım ya fırında yada uğraşmak istersen aygazın üzerinde közleyebilrsin tava falan gerekmiyo:):)
     
  8. 23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : seda
  9. axgxlxixycamama

    axgxlxixycamama Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    232
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Eğer yeterli közlemiyorsan kabuğu soyulmaz canım.
     
  10. 23 Nisan 2009
    Konu Sahibi : seda
  11. seda

    seda Popüler Üye Üye

    Katılım:
    15 Şubat 2008
    Mesajlar:
    672
    Beğenildi:
    210
    Ödül Puanları:
    113
    olabilir demekki yeterli közleyememişim çok sağol patlıcanlarla birlikte koymuştum tavaya patlıcan oldu onları biraz daha bekletmiştim sonra almıştım patlıcan bile oldu diye
     
  12. 11 Haziran 2009
    Konu Sahibi : seda
  13. sernan

    sernan Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Haziran 2009
    Mesajlar:
    91
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Ben kırmızı biberi ve patlıcanı mikrodalga fırında közlüyorum gayet de güzel oluyo hem de çok çabuk 5-10 dakika içinde közleniyo.
     
  14. 11 Haziran 2009
    Konu Sahibi : seda
  15. denizkxixzxixl

    denizkxixzxixl o bir bücür cadı Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.956
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    kırmızı biberi közledikten sonra soğuk suya tut hemen soulur canım.
     
  16. 11 Haziran 2009
    Konu Sahibi : seda
  17. Nursati

    Nursati 12 yıl bekledim seni Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    86
    Ben kırmızı-yeşil köy biberi deniyo sanırım sudan geçirip kurulamadan Teflon pilav tenceresine koyup ağzını kapatıyorum. Kısık ateşte 15 dk yetiyor. Arada açıp çeviriyorum. Yağ felan kullanmadan tencere kuruyken atıyorum. Fırında uzun sürüyor ben sabırsızım :))
     
  18. 11 Haziran 2009
    Konu Sahibi : seda
  19. BULUTOLSAM

    BULUTOLSAM ben ona resmen aşığım.... Üye

    Katılım:
    19 Şubat 2009
    Mesajlar:
    2.729
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    ocağın üstünde közle cnm soyulur kabuğua.s