Hardal Otu

Konusu '* Diyet Özel Menü' forumundadır ve dids tarafından 21 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    21 Şubat 2009
    Konu Sahibi : dids
  1. dids

    dids f & d Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    6.543
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    148
    Diyet salata

    Hardal otunu ayıklayıp kök kısımlarını kopartın.
    Yıkayıp süzün.
    Kaynayan tuzlu suya atıp yumuşayınca kadar haşlayın. Otlar yumuşayınca kepçe yardımıyla tencereden alıp içi buzlu su bulunan cam kaseye koyun.
    Soğuması için bekletin.

    1 demet hardal otu
    3 diş sarmısak
    1 adet limon suyu
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    1 çay kaşığı tuz

    Soğuyan hardal otunu kepçeyle sudan çıkarın.
    Süzüp servis tabağına sıralayın.
    Küçük bir kapta dövülmüş sarmısak, tuz, limon suyu ve zeytinyağını çırpın.
    Salatanın üstüne döküp servis yapın.