Harika Tandır!

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Burcu0184 tarafından 14 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

    14 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : Burcu0184
  1. Burcu0184

    Burcu0184 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    55
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    arkadaşlar tavsiye ediyorum çok lezzetli oluyor... ölçü veremiyorum çünkü ben hep göz kararı yaparım damak zevkinize göre malzemeleri azaltıp yada çoğaltabilirsiniz sadece kekik keskin bir tada sahip çok fazla koymayın birde eti kemikli yada kemiksiz dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz ama kemikli daha lezzetli oluyor sanki:) ....

    akşamdan yada pişirmeden 4-5 saat önce hazırlanmalıdır kemikli et 2-3 parçaya ayrılır bir kaba alınır içine süt, karabiber, kekik, dövülmüş sarımsak konur karıştırılır kapalı bir kapta dolapta bekletilir

    kemikli kuzu kol
    2-3 diş sarımsak
    biraz süt
    karabiber
    kekik
    tereyağ

    pişireceğiniz tencereye(düdüklü daha iyi sonuç verir) dilediğiniz kadar tereyağı konur etler iyice kızartılır daha sonra üzerine bir miktar su konur ve kısık ateşte 1,5-2 saat kadar pişirilir ister pilav ister püre ile dilediğiniz gibi servis yapabilirsiniz afiyet olsun...
     
    Son düzenleme: 14 Ağustos 2009
  2. 14 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : Burcu0184
  3. irem naz

    irem naz Canım OĞLUM Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2008
    Mesajlar:
    6.713
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    ama resim yok..
     
  4. 14 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : Burcu0184
  5. Burcu0184

    Burcu0184 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    55
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    şuanda evde değil tatildeyim aklıma geldi paylaşmak istedim yapınca koyarım artık resmini:)