Havuç Tatlısı(Resimli)

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Barcman tarafından 6 Nisan 2010 başlatılmıştır.

    6 Nisan 2010
    Konu Sahibi : Barcman
  1. Barcman

    Barcman PR UZMANI Pro Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    10.580
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    Çok hafif birtatlıdır
    Özelliği yemeden bir gün önce yapılması gerekir

    Havuçlarınızı rendenin ince kısmıyla rendeleyin
    Soğuk sütle krem şantinizi hazırlayın

    1 Buçuk kilo havuç
    3 su bardağı şeker
    3 yemek kaşığı buğday nişastası
    3yemek kaşığı un
    1 bardak süt
    1 krem şanti
    Üstü için hindistan cevizi rendesi

    Rendelediğiniz havuçları yarım bardak su ekleyerek tencereye alın
    Çok kısık ateşte iyice yumuşayana kadar pişirin
    1Bardak su içinde nişasta ve unu eritip ilave edin
    Şeffaflaşana ve koyulaşana kadar kaynatın
    Tatlınızı servis kabına döküp yayın
    Üstüne krem şantiyi yayın
    Bol hindistan cevizi serpin afiyet olsun
     
  2. 6 Nisan 2010
    Konu Sahibi : Barcman
  3. Barcman

    Barcman PR UZMANI Pro Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    10.580
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    [​IMG]




    [​IMG]
     
  4. 6 Nisan 2010
    Konu Sahibi : Barcman
  5. Setrinisa

    Setrinisa Dert etme, dua et... Üye

    Katılım:
    5 Ocak 2008
    Mesajlar:
    1.730
    Beğenildi:
    90
    Ödül Puanları:
    153
    hem hafif hem de güzel bir tatlıya benziyor...
    ellerine sağlık:)
     
  6. 7 Nisan 2010
    Konu Sahibi : Barcman
  7. Barcman

    Barcman PR UZMANI Pro Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    10.580
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    Teşekkür ederim denemeni tavsiye ederim