Havuçlu Kabak Salatası (Fotoğraflı)

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Anuska tarafından 3 Ocak 2010 başlatılmıştır.

    3 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Anuska
  1. Anuska

    Anuska Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2007
    Mesajlar:
    7.215
    Beğenildi:
    62
    Ödül Puanları:
    148
    Kabak sevmeyenlere kabak yedirmenin en kolay yolu...



    1 adet orta boy kabak
    2 adet havuç
    Biraz sıvı yağ
    2 çorba kaşığı yoğurt(süzme olması tercih edilir)
    1 çorba kaçığı mayonez
    2 diş sarmısak
    Tuz
    Süslemek için kuru nane ve toz kırmızı biber

    Kabak ve havuç rendelenir.
    Az sıvıyağda kavrulur.
    Sarmısak dövülür, yoğurt ve mayonez ile karıştırılır.
    Soğuyan kabak havuç karışımı ile yoğurtlu karışım birbiriyle karıştırılır.
    Üzeri, kuru nane ve kırmızı biber ile süslenir.
     
  2. 3 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Anuska
  3. Anuska

    Anuska Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2007
    Mesajlar:
    7.215
    Beğenildi:
    62
    Ödül Puanları:
    148
    En kısa zamanda ekleyeceğim fotoyu. Bir terslik var sanırım, bir türlü olmuyor.
     
  4. 3 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Anuska
  5. Anuska

    Anuska Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2007
    Mesajlar:
    7.215
    Beğenildi:
    62
    Ödül Puanları:
    148
    Sonunda başardım. Buyrun...

    [​IMG]
     
  6. 3 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Anuska
  7. eftelya23

    eftelya23 kavuşcamız günü bekliom Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2009
    Mesajlar:
    93
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Elinize sağlık nefis görünüyo cokacimcoook
     
  8. 3 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Anuska
  9. aycaaaaaaa

    aycaaaaaaa can oğluşlarrıımm :)) Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2008
    Mesajlar:
    5.084
    Beğenildi:
    164
    Ödül Puanları:
    163
    ben çok severim bu tarz salataları..muhteşem görunuor ellerinize sağlık..
     
  10. 14 Ocak 2010
    Konu Sahibi : Anuska
  11. pinaripekci

    pinaripekci pinaripekci.blogspot.com Pro Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2009
    Mesajlar:
    3.862
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    148
    ellerinize sağlık..ben bunu sadece havuçla yapıyordum ama kabak hoş fikir doğrusu..çok daha hafif bir tadı olur..paylaşımınız için teşekkürler..
     
  12. 21 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : Anuska
  13. shatterstar

    shatterstar Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2009
    Mesajlar:
    270
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    108
    elinize sağlık