Havuçlu Kabak Salatası

Konusu 'Salatalar' forumundadır ve Elif tarafından 2 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    2 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.161
    Ödül Puanları:
    438
    Kabakları ve havuçları rendeleyin ve tencereye alın. Su eklemeden kısık ateşte bir süre pişirin. (sebzeler suyunu veriyor zaten, ama ihtiyaç olursa biraz sıcak su ekleyin)
    Zeytinyağını da ekleyip çok fazla karıştırmadan pişirmeye devam edin. (zaten kabak da havuç da çiğ tüketilebildiğinden sebzeleri çok öldürmeyin)
    Pişen sebzeleri soğutun ve diğer malzemeleri ekleyip karıştırın.