Havuçlu Kek

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve EflatunSu tarafından 28 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EflatunSu
  1. EflatunSu

    EflatunSu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    532
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Misafirlere sunulacak lezzetli bir ikram

    Malzemeler oda ısısında bekletilmeli.
    Havuç rendeleir.

    1 yumurta
    1 bardak şeker
    1 çaybardağı sıvıyağ
    1.5 bardak havuç rendesi
    2 bardak un
    1 çay kaşığı tarçın
    Kabartma tozu

    Yumurta,şeker ve yağ çırpılır.Havuç ve tarçın karıştırılıp eklenir.Un,kabartmatozu elenerek karışıma ilave edilir.
    180 derecede pişirilir.
    Afiyet olsun..
     
  2. 3 Şubat 2012
    Konu Sahibi : EflatunSu
  3. gzmuygun

    gzmuygun Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2012
    Mesajlar:
    175
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Deneyen arkadaslar bu kekekın ıccerısı acaba ıslagımsı mı oluyor yoksa kuru mu
     
  4. 3 Şubat 2012
    Konu Sahibi : EflatunSu
  5. gzmuygun

    gzmuygun Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2012
    Mesajlar:
    175
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Bnm de yaptıgım tarıf var daonda ıcerısı ıslak gıbı oluyor annem begenmıyor sulu gıbı bu deyıp