Havuclu Toplar(çezerye)

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 23 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.632
    Beğenildi:
    5.166
    Ödül Puanları:
    438
    Havuçları soyup ince rende kısmıyla rendeliyoruz sonra teflon bir tencereye alıp havuçların üzerine şekeri ilave edim iyice kavuruyoruz havuç biraç su vericektir suyunu çektikten sonra yağı ilave edim eriyince havuçların yumuşamış olmasından emin olduktan sonra altını kapatıp ılımaya bırakıyoruz.daha sonra robottan geçirmiş olduğumuz bisküvileri,çevizi,vanilyayı,isterseniz tarçını içine ekleyip iyice yoğuruyoruz,daha sonra elimize ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlıyoruz sonra heryerini hindistan cevizine bulayıp dolaba koyuyoruz servis yaparken üzerlerine kürdan batırıp servis yapıyoruz.tarif uzun gibi görünsede çok kısa sürede oluyor ve çok lezzetli,afiyet olsuuun