haydari (beyaz peynirli)

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Glorya tarafından 6 Şubat 2010 başlatılmıştır.

    6 Şubat 2010
    Konu Sahibi : Glorya
  1. Glorya

    Glorya SıkıLdımmı ne? Üye

    Katılım:
    8 Aralık 2009
    Mesajlar:
    571
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ilk önce peyniri bi kaseye alıp ezin, daha sonra yoğurtu ilave edip karıştırın.
    iyice karıştırdıktan sonra diğer malzemeleride ilave edin (pul biber hariç). daha sonra servis tabağına alın ve pulbiberle süsleyin.
    buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz :)
     
    Son düzenleme: 6 Şubat 2010
  2. 6 Şubat 2010
    Konu Sahibi : Glorya
  3. ikoncan85

    ikoncan85 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.073
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    ben haydariyi peynirsiz sadece nane ve sarımsakla yapıyorum ama peynirlide duymuştum ellerine sağlık
     
  4. 6 Şubat 2010
    Konu Sahibi : Glorya
  5. Glorya

    Glorya SıkıLdımmı ne? Üye

    Katılım:
    8 Aralık 2009
    Mesajlar:
    571
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    bende eskiden öyle yapıodum. ama beyaz peynirli denedikten sonra farkı anladım.
    teşekkür ederim opuyorumnanaktan
     
  6. 9 Şubat 2010
    Konu Sahibi : Glorya
  7. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    peynirlisini hiç denemedim ama deneyecem bi ara da ,ben içine varsa eğer dereotuda ilave ediyorum güzel oluyor