hazır gıdalar

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve feyza85 tarafından 13 Şubat 2010 başlatılmıştır.

    13 Şubat 2010
    Konu Sahibi : feyza85
  1. feyza85

    feyza85 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Şubat 2010
    Mesajlar:
    696
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    mrb hanımlar herkese.mutfağınızda zaman zaman kurtarıcımız zaman zaman lezzet yardımcımız olan konserve,tablet vs gibi katkılı gıdara ne kadar yer veriyorsunuz veya yer verilmelimi?
     
  2. 13 Şubat 2010
    Konu Sahibi : feyza85
  3. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    elimin altında herzaman bulundururum çok sıkıştığımda kullanırım sonuçta katkı maddesi yediğimiz ekmekte bile var ne kadar korunabiliriz yada kaçabiliriz
     
  4. 16 Şubat 2010
    Konu Sahibi : feyza85
  5. sadecesitem

    sadecesitem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    31 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    89
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    Ben kullanmamaya dikkat ediyorum.konserve, hazır çorba,bulyon fazla yapay geliyor.yazın kendim çeşni yapıyorum, bütün bir kış yetiyor.Et ve tavuk sularını da buz kalıplarına doldurup donduruyorum.