Helim Peynir Hakkında

Konusu 'Gurme Öneriyor' forumundadır ve byzbyzbyz tarafından 3 Mart 2009 başlatılmıştır.

    3 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  1. byzbyzbyz

    byzbyzbyz Guest

    sabah kahvaltıları için harika bir lezzet hanımlar özellikle muratbey hellim peynirini şiddetle tavsiye ediyorum çünki diğerleri dağılabiliryor.hellim i alıp kısa süre suda beklettikten sonra kalınca doğruyorsunuz. kızgın tavada yağsız kızarana dek pişiriyorsunuz. AFİYET OLSUN.
     
  2. 3 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  3. Berith

    Berith Dalgalara koşmak... Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2007
    Mesajlar:
    293
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Ben bayılıyorum :dance:

    Ama biraz yağlı bir peynir.. Bi de çok gıcırdıyor yerken :roflol:
     
  4. 3 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  5. Asmin

    Asmin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    7.824
    Beğenildi:
    193
    Ödül Puanları:
    153
    ben bahcivan aliyorum...
    cook cok guzel.. hafta sonlarinin vazgecilmez lezzeti..
     
  6. 3 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  7. KAYAKIZI

    KAYAKIZI Aktif Üye Pro Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2007
    Mesajlar:
    127
    Beğenildi:
    23
    Ödül Puanları:
    88
    Hellim peynirini yağsız tavada kızartmadan önce una bulamanız gerekir hanımlar yapılış şekli böyledir cokacimcoook
     
  8. 3 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  9. Berith

    Berith Dalgalara koşmak... Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2007
    Mesajlar:
    293
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106

    Aaa ben bunu ilk defa duyuyorum.. Biz Muratbey almıştık denemek için, üstünde suda bekletip yağsız tavada kızartın diyordu sadece..

    Bir de unlayıp deneyelim bakalım..

    Teşekkürler a.s.
     
  10. 4 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  11. antrenxoxr

    antrenxoxr Profesyonel Sporcu Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2006
    Mesajlar:
    1.343
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    106
    Bende birşey önermek istiyorum...
    Hellim peynirini güzelce kızarttıktan sonra üzerine yumurta kırın,fakat tuz atmanızı tavsiye etmem çünkü peynirin ki yetiyor..cokacimcoook
    Ben genelde yumurtanın sarısını pişerken bozmuyorum,tabii tercih sizin.
    yerimseniben
     
  12. 4 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  13. niltt

    niltt N & G... 24.05.09 Üye

    Katılım:
    26 Kasım 2008
    Mesajlar:
    6.929
    Beğenildi:
    68
    Ödül Puanları:
    153
    off denenmez mi,valla fırsatı olan alıp yapıp yesin diyorum gerçekten çok lezzetli..
     
  14. 4 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  15. Aksi

    Aksi mebbus garisi yekdane Pro Üye

    Katılım:
    12 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.207
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    sıcakken tadı güzel de. bıraz sogumaya başlayınca lastık yıyomuş gıbı oluyo :roflol:
     
  16. 4 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  17. sudilek

    sudilek Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2008
    Mesajlar:
    140
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    cokacimcoookhellimi makarna üzerine rendeleyerek denemenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar hımmmm süper oluyor acıktımmı ne
     
  18. 4 Mart 2009
    Konu Sahibi : byzbyzbyz
  19. Borzo

    Borzo Mucizemmm Pro Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2007
    Mesajlar:
    3.010
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106