Hepimizin Derdi Pratik Çözüm

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve haten tarafından 20 Nisan 2007 başlatılmıştır.

    20 Nisan 2007
    Konu Sahibi : haten
  1. haten

    haten Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Mart 2007
    Mesajlar:
    171
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Patateslerin haşlarken dağılmaması için suyuna 1 kaşık sirke ilave edin.
     
  2. 22 Nisan 2007
    Konu Sahibi : haten
  3. nidadeniz

    nidadeniz Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ocak 2007
    Mesajlar:
    46
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Ben fırında birşey yapacağım zaman fırın poşetine soyulmuş patates koyuyorum ve yarım saatte süper oluyor.Sobalı evlerde sobaya atarlar ya öyle tavsiye ederim kendi buharında,dağılmadan,nefis.
     
  4. 11 Haziran 2007
    Konu Sahibi : haten
  5. bizimkxixz78

    bizimkxixz78 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    67
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    bendende bi püf oktası haşladığımız patatesin daha kolay soyulması buzlu suya tın okadar kolay soyuluyorki tabi sıcak sıcak atıcaksınız