Hibeş

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Barcman tarafından 20 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    20 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Barcman
  1. Barcman

    Barcman PR UZMANI Pro Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    10.580
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    yakımı çok kolay ve kısa olan bir mezedir

    1 tane konserve tahin
    1 tane limon
    bol kimyon
    sarımsak
    tuz
    üstünü süslemek için kırmızı biber



    tahinle limon suyunu çatalla ezerek karıştırın tadına bakın
    çok hafif bir ekşiliği olmalı gerekirse biraz daha limon ekleyin bu karışıma bol kimyon dövülmüş sarımsak biraz tuz ilave ederek iyice karıştırın servis tabağına alıp üstünü kırmızı biberle süsleyin afiyet olsun

    NOT
    kıvamı boza gibi olmalı hibeşiniz çok katı olduysa çok az su ilavesiyle istediğiniz kıvama getirebilirsiniz
     
    Son düzenleme: 20 Eylül 2008
  2. 20 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Barcman
  3. Barcman

    Barcman PR UZMANI Pro Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    10.580
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    198
    [​IMG]