Hindi Etli Makarna

Konusu 'Makarnalar' forumundadır ve Elif tarafından 8 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    8 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın
    Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir tabağın içerisine alın.

    Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su ekleyin 8-10 dakika pişirin.

    Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
    Sıcak olarak servis yapın.