Hindili Kapama

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 26 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    26 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    Tencerede tereyağını eritip unla birlikte kavurun. Kuşbaşı şeklinde doğradığınız taze fasulyeleri, patatesleri, taze soğanları, kabakları, havucu tencereye koyup karıştırın. Arpacık soğanları da ilave edin. Kuşbaşı şeklinde doğranmış olan hindi etlerini de sebzelerin içine ekleyip kavurmaya devam edin. Yemeğin suyunu ve baharatlarını ekleyip 20 dk. kadar pişirin. Pişmesine yakın kıyılmış maydanozları ilave edin