Hintcevizi

Konusu 'Baharatlar' forumundadır ve yaren_76 tarafından 29 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    29 Haziran 2008
    Konu Sahibi : yaren_76
  1. yaren_76

    yaren_76 mareşal Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.069
    Beğenildi:
    22
    Ödül Puanları:
    148
    Hintcevizi : Bir diğer adı müskat'tır. Beşamel sos ve benzerleri ile peynirli yemeklerde kullanılır. En ince rendeden çekilir. Acımsı tadından ötürü çok küçük miktarlarda kullanılmalıdır.
     
  2. 29 Haziran 2008
    Konu Sahibi : yaren_76
  3. Elis

    Elis Guest

    hemen hemen her yemegimde kullanirim ve tadi hosuma gider,,fazla koymamak lazim acimsi bi tat verir yemege...
     
  4. 6 Nisan 2013
    Konu Sahibi : yaren_76
  5. kansu

    kansu büyük adamın küçük aşkı.. Üye

    Katılım:
    29 Eylül 2010
    Mesajlar:
    3.468
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    pasta ve tatlılarda vazgeçilmezimdir:KK54:
     
  6. 4 Mart 2014
    Konu Sahibi : yaren_76
  7. letizia

    letizia Mina'm Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    5.005
    Beğenildi:
    500
    Ödül Puanları:
    188
    Teşekkürler canım paylaşım için.