Horman tahlil sonuçlarımı değerlendirir misiniz?

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve GXUXLCEZA tarafından 29 Haziran 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    29 Haziran 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  1. GXUXLCEZA

    GXUXLCEZA Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Eylül 2007
    Mesajlar:
    974
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    hocam cvbınızı bekliyorum horman tahlili sonuçlarım adet düzensizligim var ve 5 yıldır bebek sahibi olamiyorum adetimin 3. günü yapıldı tahlillerim sorun olup olmadıgı hakkında bilgi verirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim.



    Bölüm ve Parametre Adı ____ Sonuç ____ Birim ____ Normal Değer

    HemogramWBC ____ 5,2 ____ 10³/mm³ ____ 4 - 11
    Hemogram HGB ____ 12,6 ____ g/dl ____ 11 - 18
    Hemogram HCT ____ 37,2 ____ % ____ 32 - 54
    Hemogram PLT ____ 265 ____ 10³/mm³ ____ 130 - 400
    Hemogram LYMP% ____ 32,8 ____ % ____ 20 - 51,1
    Hemogram MONO% ____ 6,5 ____ % ____ 1,7 - 9,3
    Hemogram EOS% ____ 2,3 ____ % ____ 0 - 3
    Hemogram BASO% ____ 8,8 ____ % ____ 0 - 3
    Hemogram NEUT ____ 2,56 ____ 10³/mm³ ____ 1,4 - 6,5
    Hemogram LYMP ____ 1,69 ____ 10³/mm³ ____ 1 - 4
    Hemogram MONO ____ 0,34 ____ 10³/mm³ ____ 0,1 - 0,6
    Hemogram EOS ____ 3,92 ____ 10/mm³ ____ 3,9 - 6,5
    Hemogram NEUT% ____ 49,6 ____ % ____ 42 - 75,2
    Hemogram MCV ____ 95 ____ fl ____ 24 - 33
    Hemogram MCHc ____ 33,9 ____ g/dl ____ 29 - 37
    Hemogram RDW ____ 12,1 ____ % ____ 10 - 20
    Hemogram MPV ____ 9,3 ____ fl ____ 6,4 - 11
    Hemogram PCT ____ 0,248 ____ % ____ 0,1 - 0,4
    Hemogram PDW ____ 15,0 ____ % ____ 9 - 28
    Hemogram RET% ____ 0 - 0
    Hemogram RET ____ 0 - 0
    Hemogram GR# ____ 0 - 0
    Hemogram GR ____ 0 - 0
    Hormon Laboratuvarı
    FSH FSH ____ 5,29 ____ 0 - 0
    LH LH ____ 6,13 ____ 0 - 0
    PRL PRL ____ 19,2 ____ ng/ml ____ 1,9 - 25
    TSH TSH ____ 3,06 ____ mlu/ml ____ 0,4 - 4,5
     
    Son düzenleme: 29 Haziran 2010
  2. 29 Haziran 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    merhaba bana gönderdiğiniz sonuçlarda sorun görünmüyor. ama tüplerinizin eve eşinizin sperm sonuçlaraı da ayrıca değerlendirilmelidir. sevgiler.
     
  4. 30 Haziran 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  5. GXUXLCEZA

    GXUXLCEZA Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Eylül 2007
    Mesajlar:
    974
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    hocam bugün sonuçları druma gösterdim rahim filmim çekilicek salı günü ama dr hormon bozuklugun var dedi ve fsh ile lh hormanunu sayfada işaretledi sanırım onlarda sorun ama hocam gerçekten sorun yokmu ssk dr u oldugu için net bi açıklamada yapmıyolar korkuyorum sorun büyükmü yada durumum nedir ayrıca salı günü rahim filmimin sonuçlarını alınca size tekrar yazıcam hocam teşekkür ederim
     
  6. 1 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  7. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    hayır hormon testlerinde sorun yok normal görünüyor. rahim filmini cektir haberleşelim.
     
  8. 8 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  9. GXUXLCEZA

    GXUXLCEZA Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Eylül 2007
    Mesajlar:
    974
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    rahim filmim temiz çıktı hocam normal oldugu yazıyo raporda.dr adetin 21. günü progesteron testi istedi yumurtlama problemim olabilecegini söyledi.hiç bi ilaçfalan yazmadı.ayrıca rahim filminden sonra korunmama gerek varmı kendiliginden gebeliklerin arttıgını duymuştum.gebe kelırsam radyasyon gebelikte bi sorun teşkil edermi.
     
  10. 8 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  11. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    sevind,m rahim fiminin temiz olduğuna. bakılsın yumurtlama durumuna. korunmana gerek yok, gebelik oluşursa da çekilmiş olan filmin olumsuz bir etkisi olmaz.
     
  12. 9 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  13. papatya6

    papatya6 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    14
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    merhaba doktor hanım.ben pco hastasıyım 28 yaşındayım ve bekarım ekimde evlenicem kısmetse.çocuk konusunda çok tedirginim uzun yorucu yıpratıcı ve çogu zman da sonuçsuz bir tedavi sürecinden geçicemi biliyorum.ama bu ay tedirginliğim korkum çok daha fazla. ilaç yasmin kullanıyorum. en son aralık ayında kllandım ve 4 ay (ocak şubat mart nisan 2010)kendiliğinden adet oldum ama nisan ayında sivilce lerde atrış olunca mayısta tekrar ilaça başladım. ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet olurdum ama bu ay ilaç biteli 5. gün bugun hala adet olamadım.dün gece çooook az kahverengi leke oldu ama çok az sabaha olurum dedim ama olamadım.bu durum ilaç kullanmama ragmen bana pek normal gelmiyor.çok korkuyorum erken menapozda yada daha başka daha kötü bişeyden. lütfen bilgilendirin çok kötü durumdayım.
     
  14. 9 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  15. svc

    svc Popüler Üye Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    401
    Beğenildi:
    238
    Ödül Puanları:
    113
    mrb banada yardımcı olursanız sevinirim 8 aylık evliyim ama hamile kalamadım doktorum kislterimin olduğunu ama pko olmadığımı söyledi son bikaç aydır devam eden adet düzensizliğim olmuştu ve prolaktinim 29 çıktı acaba bu durumum hamile kamaya engel teşkil edermi teşekkürler
     
  16. 13 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  17. papatya6

    papatya6 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    14
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    aytun hanım neden cevap vermiyosunuz??????:KK43:(((((
     
  18. 13 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : GXUXLCEZA
  19. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    selam pco hastalarının erken menapoz diye bir korkusu olmaz endişelenme o yüzden. yumurtlamaların ilacı bıraktıktan sonra bir süre normal olmuş bu da iyi bir süreç. şu anki adet gecikmenin nedeni belki hormon ilaçlarının dozunun yetmemiş olması olabilir. geçici bir durumdur. bir de şeker yükleme ve insülin direnç durumunun da gözden geçirilmesini öneririrm. adet göremesen bile 2. kutu ilacına mutlaka zamanı gelince başla. sevgiler.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.