hormaon sonuçlar anlayan varsa yardım edebilir mi?:)

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve miss polat tarafından 3 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    3 Kasım 2008
    Konu Sahibi : miss polat
  1. miss polat

    miss polat Aktif Üye Üye

    Katılım:
    10 Mart 2008
    Mesajlar:
    169
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    estradiol (E2) 30pg\ml referans aralığı: 11-350
    fsh 8,3mIU\mL referans aralığı 1-140
    açıklaması nedir sizce benneyaptımkiCADIARZU
     
  2. 3 Kasım 2008
    Konu Sahibi : miss polat
  3. loveli

    loveli Rabbim koru yavrularımı Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2008
    Mesajlar:
    25.211
    Beğenildi:
    109
    Ödül Puanları:
    213
    herşey normal referans aralığının içinde değerler içini ferah tut güzel değerler
     
  4. 3 Kasım 2008
    Konu Sahibi : miss polat
  5. BEYAZ MELEK

    BEYAZ MELEK Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Eylül 2007
    Mesajlar:
    10.574
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    196
    fsh düzeyi az da olsa normalin üzerinde.fsh in 7 den yukari olmasini pek istemiyor jinekologlar...
    E2 normal...
    Ama her iki sonucunda çok çok kötü değil