Hormon değerlerimm lütfen bakar mısınz???

Konusu 'Kadın Faktörü / Kadın İnfertilitesi' forumundadır ve Tugbademir tarafından 23 Mart 2010 başlatılmıştır.

    23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  1. Tugbademir

    Tugbademir aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız... Üye

    Katılım:
    28 Mart 2009
    Mesajlar:
    673
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    meraba kızlar..adetimin 3. günü itibariyle yaptığım hormon testlerimin sonuçları aşağıdadır:




    E2: 51,67
    FSH: 4,09
    LH: 4,09
    TSH: 0,84
    kızlar yorum yapabilir misinz??sizce değerler nasıl??haftaya randevum var doktorumla ama ben meraktayımm..sevgiler...opuyorumnanaktan
     
  2. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  3. baldamlasxixmelis

    baldamlasxixmelis 1.50_66.9_64.7 ilk hedef 61.Yeni yılda 57 inş. Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.459
    Beğenildi:
    1.157
    Ödül Puanları:
    123

    bence sonuçlar çok güzel.hayırlı olsun inş
     
  4. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  5. Tugbademir

    Tugbademir aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız... Üye

    Katılım:
    28 Mart 2009
    Mesajlar:
    673
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    canım benim çok teşekkür ederimm:))) ben pek anlamkıyorum da bebek yapmaya karar verdik bakalım..eşim de spermiogram yaptıracak..pazartesi randevumm var inş eşimin de değerleri iyi çıkar yarabbim..saol cnm yorumun için..
     
  6. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  7. bsbirkin

    bsbirkin Oglum abi olur insallah.. Üye

    Katılım:
    13 Kasım 2009
    Mesajlar:
    3.482
    Beğenildi:
    1.029
    Ödül Puanları:
    123
    cnm mrb bende bebek düşündüğüm için gitmiştim doktora muayenede pko var dedi ama normal yollrdanda bebek olabilir biraz bekle tedevi için dedi hormon değerlerimde aşağıdaki gibiydi ve değerler norma dedi çok şükür eşimin değerleride gayet iyi çıktı inş seninkide iyi çıkar..

    1 E2 ( ESTRADıOL ) 23,62
    2 TSH 2,58
    3 FSH 4,82
    4 LH 7,84 -
    5 PROLAKTıN 15,97
     
  8. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  9. Tugbademir

    Tugbademir aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız... Üye

    Katılım:
    28 Mart 2009
    Mesajlar:
    673
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    inşallah cnm benimm yaa..hayırlısı bakalımm..benim yumurtalıklarıma da baktı adetimin 3 günü aynı zamanda gayte iyi dedi..sonra o demir aletle baktı yara felan da yok dedi..umarım sonuçlarım iyidir..saol tatlım yorumun için..umarım isteyen herkes bir an önce sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşur:))
     
  10. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  11. bsbirkin

    bsbirkin Oglum abi olur insallah.. Üye

    Katılım:
    13 Kasım 2009
    Mesajlar:
    3.482
    Beğenildi:
    1.029
    Ödül Puanları:
    123
    canim E2 degerin vücudun kendini hazirlamasiyla artiyor,yani onun suan yüksek yada düsük olmasi farketmiyor diye biliyorum..400 lere kadar cikabiliyor
    TSH-0,5-2,5 arasi deger araligi..
    FSH- 2,0-10,0 arasi..gayet normal
    LH- 1,5-8,0 arasi..yine normal görünüyor
    PROLAKTIN -4,6-18 deger araligi

    yuıkardaki yorumu forumda bir arkadaş bana yazmıştı cnm bu değer aralıklarına göre senin değerlerinde gayet iyi görünüyor..
     
  12. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  13. bsbirkin

    bsbirkin Oglum abi olur insallah.. Üye

    Katılım:
    13 Kasım 2009
    Mesajlar:
    3.482
    Beğenildi:
    1.029
    Ödül Puanları:
    123
    aynı şeylerden geçmişiz cnm banada aynı şeyleri söyledi sadece bende arı pko var:)
    inş oda problem yaratmaz bakalım hayırlısı benim bu ay 2. denemem olcak allahım en kısa zamanda kavuşturur inş bizi bebişlerimize..
     
  14. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  15. Tugbademir

    Tugbademir aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız... Üye

    Katılım:
    28 Mart 2009
    Mesajlar:
    673
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    anladım cnm benim galiba biraz tiroit sınırda gibi bu durumda..çok problem yaratır mı acaba??ayya anne olmak ne kadar zormuş...hayırlısı cnmcımbayanssulusmile
     
  16. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  17. COTURNIX

    COTURNIX İnci Meleğim Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2008
    Mesajlar:
    4.119
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    148
    benim dermatologum yaptırmıştı bana bu testleri saç dökülmesi için
    LH ve FSH birbirinin katı olması lazım dedi
    yani biri 4 se biri 8 civarı olmalı demişti .
     
  18. 23 Mart 2010
    Konu Sahibi : Tugbademir
  19. Tugbademir

    Tugbademir aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız... Üye

    Katılım:
    28 Mart 2009
    Mesajlar:
    673
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    amin cnm amin..hayırlı ve sağlıkla gelsinler...:KK46: