Hormon sonuçlarım lütfen bakarmısınız.....acillll

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve hazall_24 tarafından 27 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  1. hazall_24

    hazall_24 Guest

    sonuç: normal değerler
    ESTRADİOL ( E2 ) 42.4 pg/ml 15-160 FOLUCULER
    27-246 LUTEAL
    34-400 MIDCYCLE
    5-30 POSTMEN.
    5-102 OCS KULLANANLAR

    FSH 7.41 mIU/ml 2.8-11.3 FOLUKULER FAZ
    5.8-21 MİDCYCLE
    1.2-9.0 LUTEAL FAZ
    21.7-153 POSTMENAPOZ
    0.1-4.9 OCS KULLANANLAR

    LH 3.01 mIU/ml 1.1-11.6 FOLUKULER FAZ
    17-77 MİDCYCLE
    0.05-8.0 OCS KULLANANLAR
    0.05-14.7 LUTEAL FAZ
    11.3-39.8 P. MENOPOZ
    0.05-12.0 PERİMENSTRUAL

    PROLAKTİN ( PRL ) 7.12 ng/ml 1.9-25 BAYANLARDA

    arkadaşlar bu sonuçları yorumlayabilen varmı:uhm: lütfen yardımcı olun doktoruma aralıkta görüneceğim ozamana kadar bekleyemiycem bilen varsa lütfen bişi sölesin normalmi , kötümü bu sonuçlar nedemek :1shok:??? şimdiden teşekkürler
     
  2. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  3. nesrin111

    nesrin111 hayat boş boş boş Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.886
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    148
    prolaktin normal..................................
     
  4. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  5. nesrin111

    nesrin111 hayat boş boş boş Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.886
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    148
    fsh da sanırım yüksek
     
  6. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  7. BEYAZ MELEK

    BEYAZ MELEK Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Eylül 2007
    Mesajlar:
    10.574
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    196
    genel olarak tüm değerlerin normal düzeyde.fakat fsh ın biraz sınırda...ama yine de kötü değil hormonların...meraklanma
     
  8. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  9. Saruboceq

    Saruboceq İki Kız Annesi :) Pro Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2007
    Mesajlar:
    12.405
    Beğenildi:
    102
    Ödül Puanları:
    198
    canım referans aralıklarına göre değerlendirebilirsin..
    sonuçlar iyi gibi görünüyor.
    doktoruna gitmesende atla git sağlık ocağına göster için rahat etsin hem:teselli:
     
  10. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  11. hazall_24

    hazall_24 Guest

    çok teşekkür ederim arkadaşlar ya iyiki varsınız.....
    peki fsh yüksek olunca ne oluyo biliyormusunuz????
     
  12. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  13. deryacam

    deryacam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    87
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    76
    arkadaşlar, fsh yüksek diyerek kızcağızı telaşa sürüklemeyelim... bende yüksek fsh için tedavi gören birisi olarak bu değerleri gayet normal buluyorum... fsh değerlerin 10 un üstüne çıkarsa normal yollarla gebelik zorlu olabilir. fsh değeri 15 olursa tüp bebek için tedavi gerekli. ama fsh değeri 15 üstünde çıkmazsa hiç sorun yok demektir.

    hazalın fsh sonuçları ise 7 küsür... bence hiç dert etme canımcım... ama genede son sözü dr söyleyecektir...
     
  14. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  15. hazall_24

    hazall_24 Guest

    canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattına.s.
    diğer arkadaşlarım tabiki sizlerede ayrı ayrı teşekkür ederim ilgilendiğiniz için çok sağolun hepinizde....a.s.
     
  16. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  17. ceylan83

    ceylan83 boncuk gözlümmmmmm:)) Üye

    Katılım:
    24 Mart 2008
    Mesajlar:
    5.340
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    146
    değerlerin normal görünüyor canımm
     
  18. 27 Kasım 2008
    Konu Sahibi : hazall_24
  19. mammek

    mammek Rabbim Sen bizi koru Üye

    Katılım:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.608
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    146
    Canım değerlerin normal görülüyor, sakın stres yapma. Allah hepimizin yardımcısı olsun.