Hormon tahlil sonuclarım ben pek birşey anlamadım bana yardımcı olabilirmisiniz

Konusu 'Tüp Bebek Özel Bölüm' forumundadır ve handan1976 tarafından 10 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    10 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  1. handan1976

    handan1976 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Merhaba arkadaşlar dok bana hormon testi yapmamı söyledi ve yaptırdım degerlerimi yazıyorum bu konuda bana bilgi veririseniz çok sevinirim tüp bebek için fhs degerimin normal olması gerek fhs 9,0 lh 3,9 e2 92,1 hormon tstimin sonucları bunlar bana bu konuda fikir verin lütfen benim fsh 50 kadar cıkmıştı
     
  2. 10 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  3. handan1976

    handan1976 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    ya kızlar zahmet edip bakarsanız sevinirim lütfennnnnn biliyorsanız yorumlalrınızı bekliyorum
     
  4. 10 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  5. deniz bulut

    deniz bulut annesinin bir tanesi Üye

    Katılım:
    15 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.473
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
  6. 10 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  7. handan1976

    handan1976 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    baktım ama pek birşey anlamadım canım benimki 2 gün yapıldı bana normal gibi geliyor cünkü benim 60 kadar çıkmıştı cok üzülmüştüm hayit içince düştü sanırım
     
  8. 11 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  9. sersev79

    sersev79 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2008
    Mesajlar:
    842
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    86
    canım fsh biraz yüksek çıkmış yinede normali 7 altı olması gerekiyo benimde yüksekti drum o şekilde söylemişti
     
  10. 11 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  11. deniz bulut

    deniz bulut annesinin bir tanesi Üye

    Katılım:
    15 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.473
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    fsh 6-7 gibi olursa daha iyiymiş ama 9-10 ile de yani senin değerlerinle normal yolla olması da mümkün başka bir sorun yoksa.
     
  12. 11 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  13. handan1976

    handan1976 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    sagolun canlarım ben zaten tüp bebek tedavisi görmek üzereyim dok benden hormon testi istedi onun için yaptıırdım ama 9 görünce inanamadım ben 16 falan bekliyordum
     
  14. 11 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  15. sersev79

    sersev79 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2008
    Mesajlar:
    842
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    86
    canım bende tüp bebek yaptırdım çok fazla bi önemi yok tüp bebekte ben daha önce yaptırmıştım merkezdeki drum hiç istemedi gereken hormonları takviye edip dengeyi kuruyorlar yani bende hiç bi sorun yaşanmadı çok şükür umarım sendede yaşamnmaz benim kadar başarılı olur taneyide tutarsın canım
     
  16. 11 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  17. handan1976

    handan1976 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2008
    Mesajlar:
    610
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    sen tedavini hangi hastanede yaptırdın canım ben acıbademe gidiyorum
     
  18. 11 Nisan 2009
    Konu Sahibi : handan1976
  19. mambaa

    mambaa Popüler Üye Üye

    Katılım:
    3 Nisan 2009
    Mesajlar:
    1.321
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    Handancim degerlerin iyi gorunuyor. ben fsh 13-15 le hamile kalan insanlar taniyorum. iyii sanslar canim!

    a.s.