hormon testi sonucumu yorumlar mısınız?

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve kelebeklikuzu tarafından 26 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    26 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : kelebeklikuzu
  1. kelebeklikuzu

    kelebeklikuzu SANA EMANETİZ RABBİM... Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    1.233
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    hocam merhaba ;
    bende adetin 3. gübü hormon testi yaptırdım. adet düzensizliği falan yaşamıyorum tam zamanında olurum sadece başlamadan önce kahverengi lekelenmeler oluşmaya başladı.

    FSH: 5.69 foliküler faz:3.09-7.9
    LH: 4.69 folikül dönemi:1-18
    prl:8.8 foliküler faz:3.24-30
    Estradiol:41 foliküler fz:25-189
    TSH:2.057 min:0.49 max:4.67


    progesteron testi istemedi doktorum diane 35 verdi. kullanıyorum. eğer progesteronda bir sorun varsa hap düzenlermi ?? hormon sonuçlarımda sizce bir sorun varmı?
    çok teşekkür ederim.
     
  2. 26 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : kelebeklikuzu
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Geçmiş olsun. Sonuçlar normal. Sağlıklı günler dilerim...
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.