Hormon testi yaptıranlar, estradiol (östrojen) ve LH yüksek çıkan var mı arkadaşlar?

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve serheng tarafından 10 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : serheng
  1. serheng

    serheng Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2008
    Mesajlar:
    61
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    arkadaşlar regli öncesi 4 gün yerleşme kanaması gibi akıntım oldu. hamilelik şüphesiyle doktora gittim.hormon testi de istedi. dün aldım sonuçları, doktor 2 hormonumun çok yüksek olduğunu söyledi. LH normalde 1,0-11,4 arasında olması gerekirken 32,74 çıktı. Estradiol ( östrojen) ise 43,8-211 arasında olması gerekirken 630 çıktı. yarın tekrar tahlil yapılacak. inanılmaz canım sıkıldı. ayrıca 33 mm kistim varmış,1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam,yani şimdilik.daha da uzayabilir bu süre. yarın tekrar bakacak bu hormonlara. yarını bekliyorum .böyle bişi başına gelen var mı?
     
  2. 10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : serheng
  3. _ASLI_

    _ASLI_ Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2007
    Mesajlar:
    597
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    86
    canım e2 değerin kist olduğu için yüksek çıkmış olabilir kistin kaybolursa hormonlarında normale dönebilir.
     
  4. 10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : serheng
  5. serheng

    serheng Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2008
    Mesajlar:
    61
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    inşallah öyledir canım,çok sağol..
     
  6. 10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : serheng
  7. anqelim

    anqelim Aktif Üye Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    30
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    arkadaşlar benide aranıza alınnnn yhaa
     
  8. 10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : serheng
  9. BEYAZ MELEK

    BEYAZ MELEK Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    25 Eylül 2007
    Mesajlar:
    10.574
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    196
    Lh in yüksek olmasi ise polikistik overin habercisi...
     
  10. 10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : serheng
  11. serheng

    serheng Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2008
    Mesajlar:
    61
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    polikistik over? nasıl bi rahatsızlık bu?
     
  12. 10 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : serheng
  13. serheng

    serheng Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2008
    Mesajlar:
    61
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    tamam araştırdım,ve öğrendim. inşallah değilimdir....
     
  14. 14 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : serheng
  15. kxixymetlim

    kxixymetlim Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    151
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    kızlar hormon testinde hangi hormonlarınıza bakıldı?benim tsh,fsh,lh ve prolaktin.doktor e2 ve progesteronu işaretlememiş neden acaba?bilginiz var mı?
     
  16. 14 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : serheng
  17. kxixymetlim

    kxixymetlim Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    151
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    kızlar sesimi duyan var mı???
     
  18. 25 Kasım 2008
    Konu Sahibi : serheng
  19. gulsah23

    gulsah23 Guest

    kızlar benimde estadiol çok düşük çıktı 4.92 estradiol düşüklüğü nedir arkdaşlar bi bilginiz varmı?yumurtalıklarımda şekil bozuklugu varmış dr bu thlilleri yaptırıcan dedi 1 ay öncesiestradiol 38.58 çıktı şimdiki ise 4.92...