Hormon Testlerim

Konusu 'Gebelik' forumundadır ve DIPTISDIPTIS tarafından 1 Nisan 2008 başlatılmıştır.

    1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  1. DIPTISDIPTIS

    DIPTISDIPTIS Rüzgar Ege ❤️ Pro Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2008
    Mesajlar:
    6.469
    Beğenildi:
    3.532
    Ödül Puanları:
    163
    kızlar dün hormon testleri vs. yaptırdım. bakın 2 tanesi yüksek çıktı. bu sorun teşkil edermi:uhm:

    HORMON

    test adı sonuç referans
    TSH.........6.004.......0,35-5,5
    FT3..........3,87.........2,3-4,2
    FT4..........1,12.........0,89-1,75


    HEMATOLOJİ

    test adı sonuç referans
    LYM..........4,46........1-4


    hepsini yazamadım ama bunlar:uhm:
     
  2. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  3. lapa

    lapa bitanecik kızımmmm Üye

    Katılım:
    5 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    829
    Beğenildi:
    11
    Ödül Puanları:
    88
    keşke bişii bilsemde yardımcı olsam sana tatlımm yaaaaaaa:KK43:
     
  4. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  5. xsximal82

    xsximal82 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    409
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    doktorun ne dedi peki?ona sormadın mı?tsh tiroid ile ilgili ama sorun yaratır mı bilmiyorum..inş sorun yaratmaz, olsa bile mutlaka tedavisi vardır, merak etme tatlım..
     
  6. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  7. xsximal82

    xsximal82 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    409
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    pardon yaa referans aralıklarına dikkatli bakmamışım, ben de hormon testi yaptırmıştım 0.2-0.3 kadar sanırım yüksekti benim 2 değerim, doktorum sorun yok demişti, sende de 0,5 kadar bi fark var, büyük olasılık yoktur bi problem...
     
  8. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  9. DIPTISDIPTIS

    DIPTISDIPTIS Rüzgar Ege ❤️ Pro Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2008
    Mesajlar:
    6.469
    Beğenildi:
    3.532
    Ödül Puanları:
    163
    Vallahi artık hiç güvenim kalmadı kötü dr tecrübelerinden sonra. bu defaki dr yeniden yaptırdı bu testleri ve bu hormonun önemli bişey yapmayacağını söledi. ama emin olamadım birde sizlere sorayım dedim.a.s.
     
  10. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  11. bebeklik

    bebeklik Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    2.000
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    canım çok düşük guatrın var demekki yeni başlangıç hayatın boyunca ilaç içeceksin ben hergün içiyorum ama korkma yüksek değer değil bebek olmasına bir engel teşkil edeceğini sanamm ama normal değerleri getirecekdir dr lar ...

    ama diğer hormon ne hormonu anlamadım...
     
  12. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  13. DIPTISDIPTIS

    DIPTISDIPTIS Rüzgar Ege ❤️ Pro Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2008
    Mesajlar:
    6.469
    Beğenildi:
    3.532
    Ödül Puanları:
    163
    2 düşük beni mahvetti acaba dedim bundan mı düşüyor sürekli bebeklerim ama sanırım ben çok hoplayıp zıplıyorum ondan oluyor. biraz hiperaktifimdirde :eek: bu ay tepişmek yok öle yatıcam akşama kadar :roflol:
     
  14. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  15. SUDENAZ222

    SUDENAZ222 evli,mutlu,ikiz çocuklu Üye

    Katılım:
    27 Aralık 2007
    Mesajlar:
    6.548
    Beğenildi:
    17
    Ödül Puanları:
    146
    Canim Benim çok Bi Fark Olmadiğindan Normal Bencede..sonuçta Hormon Her Zaman Değişkenlik Gösterebilir...takilma Bunlara..sen Kendine Iyi Bak Yeter...
     
  16. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  17. canım tsh nin birazcık yüksek çıkması çok bir sorun teşkil etmezmiş, benim de yüksek çıktı, gebelik nedeniyle yükselmiş olabilir dediler onun altında yazdıkların var ya t3-t4 onlar normal sınırlarda olduğu için korkmana gerek yok dedi doktorum, senin de normal çıkmış onlar
     
  18. 1 Nisan 2008
    Konu Sahibi : DIPTISDIPTIS
  19. duygu2008

    duygu2008 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.141
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    bak canım bir site var doktor sitesi diye bence oraya gir üye ol hormon sonuçlarını yaz doktorlara o da sana yorumlasın çünkü ben öyle yaptım hem kendi hormon sonuçlarımı hem eşimin sonuçlarını 4 5 tane doktora sordum hepsi cevapladı hepsinormal çıktı.eğer o siteye girip bunları doktorlara sorarsan daha iyi cevap alırsın canım