hormon testleriyle ilgili bilgisi olanların yardımı bekliyorum.

Konusu 'Gebelik' forumundadır ve CARMENNN tarafından 2 Kasım 2010 başlatılmıştır.

    2 Kasım 2010
    Konu Sahibi : CARMENNN
  1. CARMENNN

    CARMENNN Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.192
    Beğenildi:
    17
    Ödül Puanları:
    148
    FSH 6.00
    LH 4.42
    PROLAKTİN 10.48
    TSH 3.36Tsh ve prolaktin normal de Fsh ve Lh ın referans aralıklarını yazmamışlar o yüzden onlar ne durumda anlayamadım kızlar lütfen değerler hakında bilginiz varsa yorumlarınız bekliyorum yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz ilk kez bugun gittim dr. kistim falan yok...başladık bi yerden araştırmaya hadi hayırlısı...
     
  2. 2 Kasım 2010
    Konu Sahibi : CARMENNN
  3. km0734

    km0734 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    14 Eylül 2010
    Mesajlar:
    523
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    mrb..değerlerinizde bi sorun yok arkadaşım..ben pko hastasıyım..her ay bu tahliller bana da yapılıyor..artık yorumlayabiliyorum kaç senedir her ay bu tahlilleri göre göre :))))
    benim son çıkan değerim FSH:7 küsur LH:7 küsur normal dedi dr..sınırları bu civarlar..merak etme..
     
  4. 3 Kasım 2010
    Konu Sahibi : CARMENNN
  5. CARMENNN

    CARMENNN Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.192
    Beğenildi:
    17
    Ödül Puanları:
    148
    beni nasıl sevindirdinnnn çok teşekkür ederim...seninde gözün aydın...
     
  6. 3 Kasım 2010
    Konu Sahibi : CARMENNN
  7. km0734

    km0734 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    14 Eylül 2010
    Mesajlar:
    523
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    önemli değil..ben tşk ederim..hayırlısı olsun..Allah herkesin gönlüne göre versin..