Humus

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 21 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    21 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.595
    Beğenildi:
    5.125
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    1 nohut konserve (540 ml)
    yikanmis, kabuklari soyulmus
    3 dis sarimsak
    tuz ile dovulmus
    1 1/2 limon suyu
    3/4 kap tahin
    2 tk kimyon
    100 ml su
    Tuz
    Uzeri icin:
    2 yk cicek yagi
    1 tk kirmizi biber

    Butun malzemeleri mutfak robotuna koyun ve pure yapin. Karisimi servis tabagina gecirin. Uzerine catal ile sekil verin. Kucuk bir tava icinde cicek yagini isitin, kirmizi biberi ilave edin. Biber kopurunce atesten alin. Humusun uzerine dokun.
     
  2. 23 Mart 2013
    Konu Sahibi : Elif
  3. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Hiç yemedim ama nasıl bi tadı olduğunu merak ediyorum
     
  4. 26 Nisan 2013
    Konu Sahibi : Elif
  5. seral53

    seral53 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    102
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    güzel ama olmazsa olmaz değil
     
  6. 26 Nisan 2013
    Konu Sahibi : Elif
  7. mimoz_a

    mimoz_a Unutursam Fısılda ! Pro Üye

    Katılım:
    18 Nisan 2011
    Mesajlar:
    5.355
    Beğenildi:
    1.777
    Ödül Puanları:
    238
    bayılırımm oh mis :))