İncik Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Adivar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : Adivar
  1. Adivar

    Adivar Popüler Üye Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2007
    Mesajlar:
    6.280
    Beğenildi:
    43
    Ödül Puanları:
    148
    Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin.
    Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın.
     
  2. 29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : Adivar
  3. myflowers

    myflowers biroyana birbuyana salla Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2008
    Mesajlar:
    2.542
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    haytım neden tesur etme yok tesk edıyım dedım tes yerınde yukkk aaa kacmıss senın cazıbene dayanamadı hıraldeeee :)))) payalsım ıcıcın teskur bende yazıyla dıyım barıııı
     
  4. 19 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : Adivar
  5. karaflz

    karaflz Guest

    Ayy kuzu deyince içim eriyor. Hazırlaması zor keşke bir yapan olsa da evde hazır bulup yesek.
    Anlatım için çok teşekkürler.